Çarpıcı İddia: Bu 2 Altcoin, Mt. Gox Bitcoin Aklamasına Karıştı!

Kripto influencer’ı CryptoWendyO, feshedilen borsa Mt. Gox’la ilgili olarak Ripple’a karşı yöneltilen iddialara ağırlık veriyor. Kripto dedektifi Truth Labs, her ikisi de Jed McCaleb tarafından kurulan Mt. Gox ve Ripple Labs arasında bir bağlantı hattı çiziyor. İddialara göre, Mt. Gox’tan elde edilen Bitcoin, Shiba Inu da dahil olmak üzere çeşitli tokenlerde aklandı.

Ripple, Shiba Inu ve Bitcoin borsası arasındaki karmaşık bağlantı!

Kripto fenomeni CryptoWendyO, Blockchain ödeme şirketi Ripple Labs, feshedilen Bitcoin borsası Mt. Gox ve popüler meme coin ağı Shiba Inu’yu çevreleyen iddialara ağırlık veriyor. Gerçekten de, kripto hafiyesi TruthLabs’ın X’teki bir gönderide yaptığı açıklamalar Ripple, Mt. Gox ve Shiba Inu arasında karmaşık bir bağlantı kuruyor. En önemlisi, suçlamalar kripto borsasından alınan Bitcoin’lerin aklanmasına dayanıyor. Buna göre suçlular, aklama için Ripple ve Shiba Inu’nun yanı sıra diğer bazı tokenleri kullandı.

İddiaların merkezinde TruthLabs, projektörü Mt. Gox’un kurucusu Jed McCaleb’e çeviriyor. Çünkü, Jed McCaleb daha sonra Ripple Labs’in kurucu ortağı oldu. Truth Labs, Japonya’dan stratejik bir konum olarak bahsediyor. Ripple’ın Mt. Gox ile aynı yer olan Japonya’daki belirgin varlığının iddiaları güçlendirdiğini iddia ediyor. Ayrıca, kripto borsasından çalınan 850.000 Bitcoin (BTC)’nin çeşitli projelere aklandığını iddia ediliyor. Bu arada, bu miktar şu anda yaklaşık 35 milyar dolara tekabül ediyor. TruthLabs’a göre, bu fonların bir kısmı Ethereum’da son buldu.

İddiaların gerçekliği tartışmalı!

CryptoWendyO, Bitcoin borsası Mt. Gox’un çöküşünü teyit ederken, iddialar ağının gerçekliğini reddediyor. Bununla birlikte, kripto ekosistemindeki şeffaflık eksikliğinin hakim bir sorun olmaya devam ettiğini belirtiyor. Başka bir yerde, kripto influencer’ı CryptoWendyO, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Amerikan şirketlerinin peşinden giderken ABD’de listelenen Çinli firmaları görmezden geldiği iddialarını destekliyor. Influencer, kripto avukatı John E. Deaton’ın bir tweetine atıf yapıyor. CryptoWendyO, çoğu ABD’li politikacının “kripto yanlısı” olmadığını belirtirken Deaton’ın görüşünü destekliyor.

Bu arada, Ripple Labs ile ilişkili token olan XRP son 24 saat içinde yükselişe geçti. Token yazı sırasında, günlük bazda %1,45 artışla 0,6345 dolardan işlem görüyordu. Lider kripto Bitcoin de benzer bir yüzdelik artışla yaklaşık 42.500 dolardan el değiştiriyordu. İddialara konu popüler meme coin’i Shiba Inu ise daha iyi performansa sahip. SHIB, günlük grafiğinde %3,323 yükseliş kaydetti. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa Fed’in güvercinler uçurmasından sonra yeniden yükseliş yörüngesine oturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x